Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τσάβες από την Αρχεντίνος Τζούνιορς

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τσάβες από την Αρχεντίνος Τζούνιορς

Ο Παναιτωλικός γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αργεντίνο τερματοφύλακα Λούκας Τσάβες, ο οποίος ήρθε στους Αγρινιώτες με την μορφή δανεισμού από την Αρχεντίνος Τζούνιορς

Παίκτης του Παναιτωλικού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 θα είναι ο Λούκας Τσάβες, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «καναρίνια».

Ο 28χρονος τερματοφύλακας αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού και ήρθε προκειμένου να καλύψει το κενό του Ζοέλ Γκρατερόλ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη μέσα στις γιορτές.

Διαβάστε επίσης: Η κυβέρνηση στο ποδόσφαιρο έχασε την μπάλα

Ο Αργεντινός  ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την οποία κατέγραψε 137 συμμετοχές, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ουρακάν, με την οποία έπαιξε σε 81 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: 

«Ο τερματοφύλακας Λούκας Τσάβες (Lucas Abraham Chaves) αποκτήθηκε με διετή δανεισμό από την Argentinos Juniors στην οποία άρχισε την επαγγελματική του καριέρα έχοντας καταγράψει περισσότερες από 130 συμμετοχές. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε δανεικός στην Huracán με την οποία είχε 81 συμμετοχές. Γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 9 Αυγούστου 1995 και ο αριθμός που επέλεξε για τη φανέλα του είναι το 13».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ