Τώρα όλα είναι στο χέρι των αρμοδίων. Θέλουν να βρουν τι συμβαίνει;

Τώρα όλα είναι στο χέρι των αρμοδίων. Θέλουν να βρουν τι συμβαίνει;

Θα έλεγε κάποιος πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε μια μακροσκελή αναφορά στην έως τώρα διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ηταν ασταμάτητος. Αρχισε να μιλά ο Αλέξης Κούγιας το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συνεντεύξεων του Γ. Καραϊσκάκης στις 14:31 και ολοκλήρωσε τις τοποθετήσεις του στις 16:19. Δεν είπε λόγια που θα τα πάρει ο άνεμος- δεν ήταν έπεα πτερόεντα.

Αντίθετα, έδωσε «ονόματα και διευθύνσεις » και μένει στο χέρι όσων ενδιαφέρονται (αν φυσικά υπάρχουν τέτοιοι σε οποιαδήποτε βαθμίδα…) να βρουν την άκρη, να κάνουν έρευνες, να ασχοληθούν με τι συμβαίνει στο βασίλειο του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Διαβάστε επίσης: Ο Τερίμ, το κασκόλ, ο Ιβάν, ο Χουανκάρ και το «μούδιασμα»

Θα έλεγε κάποιος πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε μια μακροσκελή αναφορά στην έως τώρα διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θα ήταν, όμως, απολύτως ακριβές το συγκεκριμένο. Γιατί επιχείρησε με τον τρόπο αυτό να αναλύσει γεγονότα, να προσεγγίσει την αλήθεια, να κάνει γέφυρα του σήμερα και το χθες και κυρίως να αποδομήσει την προπαγάνδα.

Τι ομάδα είναι (ή ήταν), τι υπήρξε η παράγκα στα δικά του μάτια, ποιος κάνει και ποιος όχι επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και το βασικότερο; Ποιος το θέλει καθαρό και πλήρως απαλλαγμένο από τις αλυσίδες που το κρατούν δέσμιο, να κοιτά μόνο το μέλλον και την πρόοδό του.

Από τις χιλιάδες των λέξεων που βγήκαν από το στόμα του πολύπειρου (και) στα ποδοσφαιρικά πράγματα Αλέξη Κούγια, μεστές περιεχομένου ήταν αυτές που κατέρριψαν σαν χάρτινο πύργο όλα όσα έχουν ειπωθεί πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να ασχοληθεί με όσα συμβαίνουν ή με μια διαιτητική απόφαση. Ναι, ίσως αδυνατεί να παίξει τον ρόλο του διαιτητή στο χορτάρι και να κρατήσει μια σφυρίχτρα.

Ποιος, άλλωστε, ζήτησε κυριολεκτικά να κάνει κάτι τέτοιο; Μπορεί όμως να ζητεί από τον Τσέφεριν να έρχεται στα μέρη μας, να φροντίζει για τη δημιουργία ολιστικής μελέτης, να προωθεί και να τοποθετεί τον Θοδωρή Ζαγοράκη στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας και τελικά να κλείνει τα γήπεδα με αποτέλεσμα να παρακολουθούμε αγώνες χωρίς κόσμο. Μόνο τα γήπεδα του ποδοσφαίρου.

Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί «παρέμβαση» με το λεξικό που κρατούν στα χέρια τους στο Μαξίμου. ‘Η μήπως όχι; Εδώ ισχύει ή το ένα ή το άλλο. ‘Η ασχολείται με όλα ή για τα πάντα πετά τη μπάλα στη εξέδρα.

Οσον αφορά στις μηνύσεις που κατατέθηκαν, τις διαδρομές στο παρασκήνιο προσώπων, τις απειλές που σύντομα ξεχάστηκαν και δεν βρέθηκε άκρη, είναι προφανώς δουλειά ανακριτών να ανακαλύψουν την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός και ο κ. Κούγιας έδωσαν τη σκυτάλη. Στο εξής, όποιος θέλει, είναι βέβαιο ότι μπορεί κάτι να βρει.

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ