Άρης: Μονόδρομος το ροτέισον στο Αγρίνιο

Άρης: Μονόδρομος το ροτέισον στο Αγρίνιο

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές στο εκτός έδρας κυριακάτικο (14/1) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς, ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου (17/1) με την ΑΕΚ.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, έχουν στραμμένη την προσοχή τους άπαντες στον Άρη, προηγείται, όμως, χρονικά η εκτός έδρας κυριακάτικη (14/1) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για τη Superleague.

Είναι δεδομένη η απόφαση του Άκη Μάντζιου να κάνει ροτέισον στο παιχνίδι στο Αγρίνιο, προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, ενόψει της «μάχης» του Κυπέλλου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μορόν, ενώ ο Σαμόρα αναμένεται να τον αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απουσία του Ζουλ, που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Ο Ντουκουρέ αναμένεται να πάρει τη θέση του Καμερουνέζου στα χαφ.

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει σήμερα (12/1) και αύριο αρκετές δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι ο Ρόυζ θα αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ο Φεράρι τον Μοντόγια στο αριστερό άκρο και ο Πάρδο τον Νταρίντα. Δεν θα πρέπει, επίσης, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Χουτεσιώτης να ξεκινήσει αντί του Κουέστα, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, κάτω από την εστία.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ακόμα οι Ρουπ και Μενέντες, θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ο Φετφατζίδης, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί, μετά από 11.5 μήνες, περίπου και ο Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ