Άρης: «Γρίφος» η ενδεκάδα για το Αγρίνιο

Άρης: «Γρίφος» η ενδεκάδα για το Αγρίνιο

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον στο αυριανό (14/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, χωρίς, όμως, να έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, ενώ προβληματίζεται ιδιαίτερα για τη μεσαία γραμμή.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (14/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, που έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο προπονητής του Άρη θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον, προκειμένου να δώσει «ανάσες» στους βασικούς του, ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Ψαρεύοντας… σολομούς στην Euroleague

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι προβληματίζεται ιδιαίτερα για τα χαφ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ζουλ και Βερστράτε, ενώ θα μείνει εκτός, πιθανότατα και ο Πάρδο, που ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ είναι οι μοναδικές διαθέσιμες επιλογές, το πιθανότερο, όμως, είναι ότι ο Μάντζιος θα κάνει αλχημείες, καθώς τους χρειάζεται και για το ματς της Τετάρτης.

Ακόμα, με δεδομένο ότι ο Σαμόρα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, αντί του τιμωρημένου Μορόν, ερωτηματικό αποτελεί το ποιος θα αγωνιστεί σε θέση επιτελικού χαφ, καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί και ο Νταρίντα, ενώ ο Παναγίδης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Είναι, πιθανόν, επίσης, ο Χουτεσιώτης να ξεκινήσει αντί του Κουέστα, κάτω από την εστία. Τέλος, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, καθώς ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς αναμένεται να είναι το κεντρικό δίδυμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ