Οργή Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια: «Πήγαν να μας γαμ#$@$#. Είμαστε Ολυμπιακός, έχω παίκτες με αρχ@#@#. Μόνοι μας ως το τέλος»

Οργή Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια: «Πήγαν να μας γαμ#$@$#. Είμαστε Ολυμπιακός, έχω παίκτες με αρχ@#@#. Μόνοι μας ως το τέλος»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ εξερράγη στα αποδυτήρια για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Κηφισιά, αποθέωσε τους παίκτες του, δήλωσε περήφανος και τους κάλεσε να πάνε μέχρι τέλους τη διεκδίκηση του τίτλου, κόντρα σε όλους και σε όσα συμβαίνουν στα παιχνίδια.

Όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μην επηρεάζουν όσους τα βιώνουν. Ο Ολυμπιακός έχει στοχοποιηθεί. Και καλείται να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις. Μία από αυτές είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής, ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό, να υπάρξουν περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα. Μία δεύτερη, είναι εκείνη που ανακοίνωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια του «Μιχάλης Κρητικόπουλος», μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά και όσα απίθανα συνέβησαν με τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε μια πρωτοφανούς έντασης και συναισθηματικής φόρτισης ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του, χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για όσα συμβαίνουν εναντίον του Ολυμπιακού. Αλλά παράλληλα, αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, την ψυχή που έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τη νίκη. Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 25 χρόνια καριέρας στους πάγκους, μίλησε στην ομάδα του αμέσως μετά το τέλος ενός αγώνα. Και το έκανε την Κυριακή, απηυδισμένος και ο οργισμένος από όσα είχαν συμβεί στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει τα συμβόλαια και ταξιδεύει για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

«Είμαι 58 χρονών. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε ομάδα μου αμέσως μετά από αγώνα. Θα το κάνω σήμερα. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω όσα συμβαίνουν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα», είπε αρχικά στα αποδυτήρια του «Μιχάλης Κρητικόπουλος», με φανερή ένταση στη φωνή του και συμπλήρωσε: «Δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@#@#, ότι είμαστε ομάδα με αρχ@#@#. Ο καθένας από εσάς έδειξε σήμερα τι άνδρας είναι. Σήμερα προσπάθησαν να μας γαμ#$@$#, αλλά όλοι εσείς, τους δείξατε ποιοι είστε. Δείξατε ότι δεν τα παρατάτε ποτέ».

Συνεχίζοντας το ξέσπασμά του, ο Καρβαλιάλ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να παίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση, χωρίς να περιμένουν βοήθεια από κανέναν: «Ετσι θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε μόνοι μας. Ολοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Να μην περιμένουμε τίποτε από αυτούς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται με τους διαιτητές. Τι κάνουν. Εμείς πρέπει να μην διαμαρτυρόμαστε, να συνεχίζουμε να παίζουμε ό,τι κι αν μας κάνουν, γιατί αυτό θέλουν. Να μας εξοργίσουν, να χάσουμε το μυαλό μας, να αντιδρούμε. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας λυγίσουν, αλλά μου δείξατε τι ομάδα είστε. Σήμερα τους δείξατε ότι έχετε αρχ@#@# σαν ομάδα, σαν παίκτες και ότι είστε σπουδαίες προσωπικότητες».

Και έκλεισε την ομιλία του με μια παρότρυνση: «Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι περήφανός για τους άνδρες που έχω μπροστά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ