«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα» (vids)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα» (vids)

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 30χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Καέν.

Σενάρια τα οποία μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον κεντρικό αμυντικό, Νταμιάν Ντα Σίλβα, είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του 30χρονου στόπερ, για τον οποίο έχει εκφράσει επίσης ενδιαφέρον και η Τραμπζονσπόρ.

Ο Ντα Σίλβα την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Καέν και φέτος πραγματοποίησε συνολικά 32 συμμετοχές, στις οποίες είχε 4 γκολ. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα λήγει στο τέλος του Ιουνίου και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.Εκτός από τον Ολυμπιακό και την τούρκικη ομάδα, σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω ρεπορτάζ, την περίπτωση του Γάλλου σέντερ μπακ παρακολουθούν στενά οι Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν.

Συγκεκριμένα, το mercato365 αναφέρει: «Ο Ντα Σίλβα ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Καέν και αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Ουνάν Καραμάν. Στη διεκδίκηση του παίκτη βρίσκονται επίσης οι Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν, αλλά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει την απάντηση του Βόσνιου, Σάνιν Πρισιτς». Ο Ντα Σίλβα δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Γαλλίας, καθώς πριν την Καέν αγωνιζόταν στις Κλεμόν, Ρουέν και Σατορού.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ