Επίσημος ο δανεισμός του Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης

Επίσημος ο δανεισμός του Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού απέκτησε ως το τέλος της σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν το απόγευμα της Πέμπτης (18/1) τον δανεισμό του Καβαλιώτη μπακ.

Διαβάστε επίσης: Η… παγίδα, η σκληροτράχηλη Μακάμπι και η τριάδα – «φωτιά» (vids)

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Λύρατζης γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2000 στην Καβάλα και αγωνίζεται ως αμυντικός. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας των Ανδρών, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας, Εθνική Παίδων (Κ17 – 14 συμμετοχές – 1 γκολ), Εθνική Νέων (Κ19 – 21 συμμετοχές) και Εθνική Ελπίδων (Κ21 – 11 συμμετοχές).

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Λύρατζη στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΟΚ 65-1

Βόλος Ν.Π.Σ. 27-1

Οι πρώτες του δηλώσεις: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους της, που είναι η είσοδος στα play offs του φετινού πρωταθλήματος κι εγώ προσωπικά να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ