Επιβεβαιώνει και ο Ρομάνο: «Ολοκληρώνεται σήμερα του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Επιβεβαιώνει και ο Ρομάνο: «Ολοκληρώνεται σήμερα του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο Τσικίνιο ολοκληρώνει σήμερα τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και εντάσσεται άμεσα στους ερυθρόλευκους, επιβεβαιώνοντας to10.gr.

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μεταγραφική ρελάνς τις τελευταίες ώρες, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, καθώς συμφώνησε σε όλα με την Μπράγκα για την απόκτηση του Αντρέ Ορτα, ενώ φέρνει άμεσα και τον Τσικίνιο στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα τόσο με την Μπράγκα όσο και με την Μπενφίκα και οι δύο ποδοσφαιριστές έρχονται την Παρασκευή στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους και να υπογράψουν με τους Πειραιώτες.

Ο Τσικίνιο μάλιστα έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2027, όμως οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα σήμερα με την Μπενφίκα, πλήρωσαν ένα ποσό λίγο κάτω από 500.000 €, μετά και από μεγάλη πίεση του ποδοσφαιριστή και ο 28χρονος χαφ έρχεται για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Μάλιστα, τη μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου επιβεβαίωσε και ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής με ανάρτηση του ουσιαστικά αναφέρει ότι ολοκληρώνεται και τυπικά η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ήθελε πολύ, διότι έχουν συνεργαστεί 6 μήνες στην Μπράγκα τη σεζόν 2021-22, όπου είχε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος πήγε στην Μπενφίκα από το καλοκαίρι του 2018 όταν αποκτήθηκε αντί 600 χιλιάδων ευρώ από την Κοϊμπρα, αποχώρησε για την Μορεϊρένσε και επέστρεψε έναν χρόνο μετά με το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε ως δανεικός σε Μπράγκα και Γκιρεσουνσπόρ ενώ με την Μπενφίκα μέτρησε 125 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με 9 γκολ και 11 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ