Ολυμπιακός: Στον δρόμο για Ελλάδα οι Τσικίνιο και Όρτα – Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας

Ολυμπιακός: Στον δρόμο για Ελλάδα οι Τσικίνιο και Όρτα – Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας

Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα έρχονται στην χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρώσουν και τυπικά την μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό - Στις 17:25 η άφιξη τους στο «Ελ.Βενιζέλος»

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για την ενίσχυση του ρόστερ του με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε μεταγραφικό πυρετό. Όπως είχατε διαβάσει αργά χθες το βράδυ από to10.gr οι Πειραιώτες έφτασαν σε συμφωνία τόσο με τον Τσικίνιο όσο και με τον Αντρέ Όρτα.

Οι Πειραιώτες πίεσαν την Μπράγκα και την Μπενφίκα και κατάφεραν να αποσπάσουν σε αμφότερες περιπτώσεις το «ναι» με τους δύο άσους να παίρνουν το αεροπλάνο, προκειμένου να έρθουν στην χώρα μας και να ολοκληρώσουν και τυπικά την μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι: «Ήρθα για το πρωτάθλημα»

Μάλιστα η A Bola δημοσιοποίησε φωτογραφίες των δύο ποδοσφαιριστών πριν από την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας.

Έτσι ο Ολυμπιακός αποκτά τον Αντρέ Όρτα με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Φέτος έχει καταγράψει 25 συμμετοχές συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ. Επίσης έχει παίξει στην Μπενφίκα, ενώ έχει δοκιμαστεί και στο MLS με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Όσον αφορά τον Τσικίνιο ο οποίος, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2027, έρχεται από τώρα με σκοπό να πιάσει δουλειά. Την φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά 16 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει καταγράψει 125 με απολογισμό εννέα γκολ και έντεκα ασίστ.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού αναμένεται να προσγειωθούν στο «Ελ.Βενιζέλος» στις 17:25 το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ