Λουτσέσκου : «Στημένο το σκηνικό με Γκαρθία και Ολυμπιακό»

Λουτσέσκου : «Στημένο το σκηνικό με Γκαρθία και Ολυμπιακό»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποκάλυψε σε ρουμανικά ΜΜΕ τι συνέβη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και κατηγόρησε ευθέως τον Όσκαρ Γκαρθία για το «θέατρο» που έπαιξε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας σε ρουμανικά ΜΜΕ αποκάλυψε τι έγινε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν στα πρόθυρα να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα αυτή τη σεζόν, αλλά τα γεγονότα του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έφεραν κυρώσεις, έτσι ώστε να χάσει το τρόπαιο. Ο Λουτσέσκου τονίζει ότι το σκηνικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε προμελετηθεί!», επισημαίνει το ρουμανικό άρθρο.

Και συνεχίζει: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού (Όσκαρ Γκαρθία) χτυπήθηκε με ένα ρολό χαρτιού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά ενήργησε υπερβολικά. Αποσύρθηκε από το γήπεδο και πήγε στο νοσοκομείο, μετά έφυγε και η ομάδα του και ο ΠΑΟΚ έχασε τον αγώνα στα χαρτιά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ρασβάν Λουτσέσκου ισχυρίζεται ότι όλα ήταν προμελετημένα για να χάσει η ομάδα του τον τίτλο!», σημειώνουν οι Ρουμάνοι.

Ο Λουτσέσκου τόνισε: «Έγινε χαμός, ήταν ένα βρώμικο στήσιμο. Δεν ήρθαν για να παίζουν, αλλά για να προκαλέσουν και να μην παίζουν. Αυτό που έκανε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού (Όσκαρ Γκαρθία) από τη Βαρκελώνη δεν ήταν σωστό. Ακόμη και αν του ζητήθηκε να το κάνει, δεν έπρεπε να το κάνει. Δεν έπρεπε να λειτουργήσει έτσι ένας προπονητής», είπε στο «Telekom Sport».

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επιμένει ότι το περιστατικό που έγινε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ήταν σκόπιμο. «Πώς μπορεί ο προπονητής να πάει την επόμενη μέρα στους παίκτες, μπροστά στους δικούς του παίκτες και να πει ότι φοβήθηκε να παίξει το παιχνίδι; Δεν κάνει τέτοια πράγματα ένας προπονητής. Ήταν ένα άθλιο στήσιμο. Περιττό να αναφέρω τι έγραφαν τα ΜΜΕ μετά από αυτό… Ξέρω από τους παίκτες των αντιπάλων, ότι μιλούσαν μεταξύ τους και ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή πρόκληση και να προκαλέσουν με κάθε τρόπο για να μη γίνει το παιχνίδι και να φύγουν από το γήπεδο», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ