ΟΦΗ: Πρώτη φορά στην αποστολή ο Μπρεσάν

ΟΦΗ: Πρώτη φορά στην αποστολή ο Μπρεσάν

Ο Πέπε Μελ συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΟΦΗ για πρώτη φορά των Μπρεσάν, για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο ΟΦΗ υποδέχεται απόψε τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» (20/1,20:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Πέπε Μελ έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Αγρινιώτες, με τον Ισπανό προπονητή να συμπεριλαμβάνει σε αυτή για πρώτη φορά τον νέο ποδοσφαιριστή των Κρητικών, Ματέους Μπρεσάν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ενδέχεται, μάλιστα να πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στα «καναρίνια».

Διαβάστε επίσης: Ο Αντρέ Όρτα, ο Παναθηναϊκός και ένας αποκλεισμός (pic, vids)

Σήμερα δεν θα αγωνιστούν για τον ΟΦΗ ο Νίκος Μαρινάκης που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ο τραυματίας Νίκος Χριστογεώργος, αλλά και ο τιμωρημένος Μάρκο Μπάκιτς. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι  Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Μανουέλ Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετέχουν οι: Μπάουμαν Σωτηρίου, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Bressan, Πασαλίδης, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Τοράλ, Μπακού, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε και Ντίκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ