Με Κουέστα και Βέλεθ η αποστολή του Άρη

Με Κουέστα και Βέλεθ η αποστολή του Άρη

Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Μάντζιου για το αυριανό (21/1) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αν και παραμένει αμφίβολος, ενώ ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην αποστολή μετά από τρεις μήνες, περίπου.

Ο Φραν Βέλεθ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (21/1) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε, μετά από τρεις μήνες, περίπου, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ακόμα ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Χουλιάν Κουέστα, αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Αντίθετα, εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων, οι τραυματίες Ζουλ, Μπράμπετς και Ρουπ.

Διαβάστε επίσης: Ο Αντρέ Όρτα, ο Παναθηναϊκός και ένας αποκλεισμός (pic, vids)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/01), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Pardo, Suleymanov, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec, Jean Jules Mvondo, Rupp (τραυματίες), Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός, Κυριαζής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ