Koντά στον Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός

Koντά στον Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται Παναθηναϊκός και Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον Σέρβο να είναι θετικός να μετακομίσει στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός παραμένει ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθεί να ολοκληρώσει ακόμη μία σημαντική κίνηση για να ενισχύσει το κέντρο του. Ο λόγος για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο στόχαστρο των Πράσινων.

Ο Σέρβος μένει ελεύθερος από τη Χετάφε το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, και παρά τις προσπάθειες των Μαδριλένων αρνείται να ανανεώσει, αφού όπως φαίνεται θέλει να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

Εκείνος και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, με το κλίμα να είναι καλό, αφού μοιάζει να έχει πειστεί από το πλάνο που του έχει παρουσιάσει ο Φατίχ Τερίμ. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία, συνεπώς όλα είναι ανοιχτά.

Το «τριφύλλι» θέλει να πείσει τη Χετάφε να τον αφήσει ελεύθερο από τώρα για να τον ντύσει άμεσα στα πράσινα, αφού πρώτα φυσικά αποσπάσει και το απαραίτητο «ναι» από τον έμπειρο χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ