Άρης: Χωρίς Κουέστα και με έξι αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Χωρίς Κουέστα και με έξι αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα μείνει στον πάγκο και ο Χουτεσιώτης θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα στο σημερινό (21/1, 20.30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στο βασικό σχήμα επιστρέφουν και οι Φεράρι, Ρόουζ, Βερστράτε, Πάρδο και Παναγίδης.

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση, στο σημερινό (21/1, 20.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Χουτεσιώτης θα καθίσει κάτω από την εστία του Άρη, ενώ ο Άκης Μάντζιος έκανε ακόμα πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς επιστρέφουν οι Φεράρι, Ρόουζ, Πάρδο, Βερστράτε και Παναγίδης.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-5: «Πάτησε» τους Περιστεριώτες η καταιγιστική «Ένωση»

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παναγίδης στην αριστερή και ο Πάρδο πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο: Κουέστα, Φετφατζίδης, Γκαρθία, Σαμόρα, Βέλεθ, Ντουκουρέ, Σαβέριο, Μοντόγια, Μενέντες.

*Εκτός έμεινε ο Τζούρασεκ που ανέβασε πυρετό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ