«Στο… κενό η προσπάθεια της Λιόν να πάρει τον Κάρμο από την Πόρτο» (pic)

«Στο… κενό η προσπάθεια της Λιόν να πάρει τον Κάρμο από την Πόρτο» (pic)

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, η προσπάθεια της Λιόν να αποκτήσει τον Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο έπεσε στο... κενό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, διατηρώντας και οψιόν αγοράς για να τον κάνει δικό του εφόσον κρίνει ότι του κάνει.

Πριν λίγες ώρες, αναφορές από τη Γαλλία έκαναν λόγω για εμπλοκή της Λιόν στην υπόθεση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, προσφέροντας 500.000 ευρώ για το… ενοίκιο συν 100 χιλιάδες ως μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ έχει μπει στην προσφορά και οψιόν αγοράς.

Στα παραπάνω σενάρια πάντως έρχεται να βάλει τέλος το «Foot Mercato», που τονίζει πως η όποια προσπάθεια που προσπάθησαν να κάνουν οι «δράκοι» έπεσε στο… κενό αφού πάρα πολύ δύσκολα θα χαλάσει το deal των Ερυθρόλευκων με την Πόρτο.

Όπως όλα δείχνουν το μόνο που απομένει είναι να βρουν οι Πορτογάλοι τον αντικαταστάτη τού Κάρμο. Μόλις γίνει αυτό ο 24χρονος στόπερ θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ