Φουλάρει να κλείσει άμεσα Κάρμο και Ντράγκοβιτς ο Ολυμπιακός

Φουλάρει να κλείσει άμεσα Κάρμο και Ντράγκοβιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά τους Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα πάει να κλείσει άμεσα δύο μεταγραφές για να ενισχυθεί στα μετόπισθεν

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και κινείται για την ολοκλήρωση τουλάχιστον τεσσάρων μεταγραφών, αφού μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση των Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο προσπαθεί να ολοκληρώσει ακόμη δύο μεταγραφές.

Ο λόγος για τους Νταβίντ Κάρμο και Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, με τους ερυθρόλευκους να έχουν βάλει μπροστά για να κλείσουν και τους δύο ποδοσφαιριστές άμεσα. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες δουλεύουν τις τελευταίες ώρες πολύ και τις δύο περιπτώσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την αμυντική γραμμή της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Διαβάστε επίσης: Πίτερς στο «10»: «Βγάλαμε ενέργεια κόντρα στη Μακάμπι – Αφήσαμε πίσω τις κακές εμφανίσεις και προχωράμε μπροστά»

Οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλό δρόμο και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και μέσα στη μέρα. Ο Κάρμο απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τον Ολυμπιακό και αποτελεί προσωπική επιλογή του Πορτογάλου προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, με τις επαφές με την Πόρτο να είναι σε καλό δρόμο.

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999 αναδείχθηκε από την Μπράγκα, όπου συνεργάστηκε με τον Καρβαλιάλ, ενώ το καλοκαίρι του 2022 η Πόρτο δαπάνησε 20 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Φέτος μετρά 12 εμφανίσεις με τους «δράκους», ενώ υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, με την Πόρτο να θέλει να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά την άλλη περίπτωση, ο Ντράγκοβιτς αγωνίζεται από το 2021 στον Ερυθρό Αστέρα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Είναι 100 φορές διεθνής με την Αυστρία, μετρώντας και δύο γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί μαζί της στα τελικά του Euro 2016 και 2020.

Φέτος έχει 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έπαιξε βασικός ΚΑΙ στα έξι παιχνίδια της ομάδας του στους ομίλους του Champions League! Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Αούστρια Βιέννης και από την ομάδα της Αυστρίας μετακόμισε στη Βασιλεία, παίζοντας κατόπιν σε Ντινάμο Κιέβου, Λεβερκούζεν και Λέστερ. Αξίζει να σημειωθεί πως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, με τον Ολυμπιακό να παλεύει να κλείσει και τους δύο μέσα στις επόμενες ώρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ