Μένει ελεύθερος και έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Γιόνι

Μένει ελεύθερος και έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Γιόνι

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσεις μια πολύ σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον Γιόνι Ότο που φαίνεται να μένει ελεύθερος από τη Γουλβς.

Η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας ήταν αναγκαία στον ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός μπακ.

Ο εκλεκτός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη ήταν ο Γιόνι της Γουλβς, μια περίπτωση που δεν ήταν εύκολη, όμως όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός αμυντικός θα γίνει κάτοικος Ελλάδας μιας και συμφώνησε σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο 29χρονος παίκτης είχε τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος και βρισκόταν εκτός πλάνων, με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες και να κινείται γρήγορα για να τον πείσει να αλλάξει αγωνιστική στέγη.

Το deal επιτεύχθηκε με συμφωνία για τον επόμενο 1,5 χρόνο, και ο Γιόνι έχει αναλάβει μαζί με τον Μεξικανό ατζέντη του να λύσει το συμβόλαιό του με τη Γουλβς. Μάλιστα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ