Μέρα Κάρμο και… Ράντονιτς στον Ολυμπιακό!

Μέρα Κάρμο και… Ράντονιτς στον Ολυμπιακό!

Ο Πορτογάλος στόπερ ολοκληρώνει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους την ώρα που ο Σέρβος εξτρέμ πλησιάζει – Τι άλλο ψάχνουν οι Πειραιώτες

«Κόκκινο» έχει «χτυπήσει» η «μάχη» του Ολυμπιακού για να ολοκληρώσει την ενίσχυσή του σε όλα τα επίπεδα, με τα στόπερ που ήρθαν να πάρουν σειρά μετά τους Ζέλσον Μαρτίνς, Ναβάρο, Όρτα και Τσικίνιο να… δίνουν την σκυτάλη στον Νεμάνια Ράντονιτς. Ο Νέλσον Άμπι ανακοινώθηκε, ο Νταβίντ Κάρμο ήρθε φορτσάτος, ορεξάτος και ανυπόμονος για τον Ολυμπιακό και ο Σέρβος εξτρέμ παίρνει σειρά!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το παζλ της νέας ομάδας που δημιουργεί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει πλέον αυτά που θέλει στα χέρια του για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της ομάδας.
Ο Νταβίντ Κάρμο που ήταν ο διακαής πόθος του από την πρώτη στιγμή για το κέντρο της άμυνας περνάει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις με τον Καρβαλιάλ να τον υπολογίζει με το… καλημέρα και να ετοιμάζεται να τον βάλει και αυτόν στο κόλπο. Ο υψηλόσωμος στόπερ άλλωστε θα πάρει φανέλα βασικού με τον Καρβαλιάλ να περιμένει πολλά και από τον Άμπι που έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα και δείχνει πολύ καλή εικόνα.

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: Μια εμφάνιση-απάντηση από τον αρχηγό (vids)

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες από το «μέτωπο» Ράντονιτς οδηγούν σε «γάμο». Ο Σέρβος εξτρέμ φεύγει από την Τορίνο με τον Ολυμπιακό να έχει προχωρήσει κατά πολύ τις διαπραγματεύσεις σε βαθμό που να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία η υπόθεση της απόκτησης του. Με τον Ράντονιτς να ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα οι ερυθρόλευκοι θα στραφούν στην ανεύρεσή ενός «κόφτη» για να κλείσουν τις προσθήκες του Ιανουαρίου, εκτός και αν παρουσιαστεί κάποια σπουδαία ευκαιρία στην γραμμή κρούσης.

Ο στόχος είναι να βρεθεί ένα «θηρίο» για την θέση του αμυντικού χαφ που θα έρθει να πλαισιώσει τον Έσε και ουσιαστικά να αντικαταστήσει τον Ιμπόρα που δεν είναι στα πλάνα του Καρβαλιάλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ