Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Μπαντή: Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του, επειδή του οφείλονται χρήματα

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Μπαντή: Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του, επειδή του οφείλονται χρήματα

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής έφερε στο φως της δημοσιότητας συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη ο οποίος σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον εαυτό του λόγω οφειλών προς το πρόσωπο του.

Περίπου πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2023 ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος  Μπαντής είχε προχωρήσει σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία ήθελε πρώην παίκτη του Άρη να προβαίνει σε απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε επίσης: Εξώδικο Κούγια στην ΕΠΟ για ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση

Σήμερα 26 Ιανουαρίου του 2024 με νέα ανάρτηση του ο Γιώργος Μπαντής προχωρά στην δημοσίευση της συνομιλίας του με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ο οποίος στο μήνυμα του του αναφέρει τα εξής:

«Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτεται άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι».

Το ποστάρισμα του Γιώργου Μπαντή:

«Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.

Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε.

Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ