Άρης: Με νέα πρόσωπα κόντρα στη Κηφισιά

Άρης: Με νέα πρόσωπα κόντρα στη Κηφισιά

Ο Μάντζιος ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει του αυριανού (27/1) εκτός έδρας αγώνα στην Αθήνα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην αποστολή και το βασικό σχήμα του Ρόουζ.

Η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (27/1) εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην αποστολή αλλά και στο βασικό σχήμα του Ρόουζ, που θα αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας τον τιμωρημένο Μπράμπετς. Ακόμα, νέα πρόσωπα θα είναι, πιθανότατα, ο Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Τζούρασεκ στα χαφ και ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Μέρα Κάρμο και… Ράντονιτς στον Ολυμπιακό!

Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα αγωνιστεί ο Κουέστα ή ο προπονητής του Άρη τον προφυλάξει και ξεκινήσει στη θέση του ο Χουτεσιώτης. Ακόμα, ο Παναγίδης διεκδικεί τη θέση του Σαβέιρο στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Φεράρι και Μοντόγια είναι υποψήφιοι για τη θέση του αριστερού μπακ. Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμόρα αντί του Μορόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ