Καρβαλιάλ: «Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»

Καρβαλιάλ: «Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά τη νίκη των Πειραιωτών με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαν οι παίκτες του και τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να σκοράρει άλλα τρία γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του ΟΦΗ τι άποψη να έχει άραγε για την αλλοίωση στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

«Σήμερα υπάρχουν πολλά θετικά, μπορούσαμε να βάλουμε αλλα τρία γκολ, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ:

«Σε όλα τα ματς υπάρχουν θετικά και αρνητικά ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σήμερα υπάρχουν πολλά θετικά, μπορούσαμε να βάλουμε αλλα τρία γκολ, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Φυσικά ο Ολυμπιακός όταν κερδίζει 2-0 πρέπει να είναι πιο σίγουρος. Αυτό το λάθος κάναμε, δεχτήκαμε γκολ και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε. Δεν θα μιλήσω προσωπικά για παικτες, δεν μου αρέσει να τους ξεχωρίζω. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά, η προσαρμογή τω νέων πηγαίνει καλά. Αναλύουμε και βλέπουμε πως θα πάμε στο επόμενο ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ