Λουτσέσκου: «Δίκαιη η νίκη μας, ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό»

Λουτσέσκου: «Δίκαιη η νίκη μας, ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου που εξέφρασε και παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μασούρας και τώρα… Λεωφόρος

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Είναι δύο τα κομμάτια στα οποία θέλω να αναφερθώ. Ήταν ένα παιχνίδι όπου παίξαμε τέλεια τακτικά. Θυσιαστήκαμε, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ελέγχαμε το παιχνίδι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη μας.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον διαιτητή. Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

Δεν μας δόθηκαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή, την ώρα που δόθηκαν εύκολα σε αυτούς, ενώ δεν ήταν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρθει ένας διαιτητής από άλλη χώρα έχοντας αυτή τη συμπεριφορά προς μία ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αντιλαμβάνονται οι διαιτητές ότι με αυτές τις αποφάσεις ενδεχομένως να χαλάσει η ισορροπία του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ