Παναθηναϊκή Συμμαχία : «Μνημείο θράσους οι ενέργειες της ΠΑΕ»

Παναθηναϊκή Συμμαχία : «Μνημείο θράσους οι ενέργειες της ΠΑΕ»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σε ανακοίνωσή της στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και εξαπέλυσε με τη σειρά της επίθεση στην συμπεριφορά και τις πρακτικές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλωσόρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στάθηκε στο πλευρό του στη διαμάχη του τελευταίου με την ΠΑΕ, εξαπολύοντας παράλληλα τα βέλη της προς τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

Καλωσορίζουμε τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. υπό την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία εκλέχθηκε χθες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό της σε κάθε ενέργεια που θα αποσκοπεί στην εκπλήρωση των μεγάλων προσδοκιών του κόσμου του Παναθηναϊκού, στην αποκατάσταση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα αλλά και στο καλό του Συλλόγου γενικότερα.

Είμαστε επίσης στο πλευρό της και θα χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί για το σκοπό αυτό και το δικό μας μετοχικό ποσοστό σε οποιαδήποτε ενέργειά της θα αποσκοπεί στον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη διερεύνηση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης εκ μέρους όσων τη διοίκησαν επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου και στην αποκατάσταση των δικαιωμάτων που έχει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι το παρόν Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όπως υποσχέθηκε πριν εκλεγεί, έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιάννη Αλαφούζου και όσων συνέπραξαν ουσιαστικά μαζί του στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένει τις ενέργειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η παρούσα διοίκηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έχει υπογράψει καμιά σύμβαση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εννοείται πως δεν έχει συμμετάσχει σε οποιαδήποτε μεθόδευση σε βάρος των δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. – άλλωστε ένας από τους σκοπούς για τους οποίους κατήλθε στις τελευταίες αρχαιρεσίες της Συμμαχίας και τελικά ανέλαβε, ήταν ακριβώς να αφαιρέσει τη δυνατότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τέτοιες μεθοδεύσεις μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Θεωρούμε μνημείο θράσους τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απορούμε πώς εκείνοι που τη διοικούν δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έφτασε το Παναθηναϊκό τέλος τους και ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σιωπούν αναλογιζόμενοι την καταστροφή που προκάλεσαν.

Είμαστε στη διάθεση της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. για άμεση συνάντηση ώστε να συντονίσουμε τη δράση μας για την αποκατάσταση της τάξης στις σχέσεις του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια στο έργο της. Ευχή όλων είναι να καταλήξει και η ΠΑΕ σε χέρια Παναθηναϊκά, όπως βρίσκεται ο υπόλοιπος Σύλλογος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ