«Όχι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ για Λιούμπισιτς»

«Όχι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ για Λιούμπισιτς»

Δημοσίευμα από την Κροατία αναφέρει πως δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΑΕΚ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα στην Κροατία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Η Ένωση φέρεται να έχει προτείνει ένα ποσό κοντά στα τρία εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 24χρονο άσο, ωστόσο όπως αναφέρει το «sportske.jutarnji.hr», η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

«Η Ντιναμό αρνήθηκε εκατομμύρια ευρώ για τον Λιούμπιτσιτς», αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ και το δημοσίευμα αναφέρει μέσα πως «Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Λιούμπιτσιτς και ο παίκτης μένει στο Ζάγκρεμπ. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσέφερε 3 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν, ωστόσο οι «μπλε» αποφάσισαν να τον κρατήσουν».

Διαβάστε επίσης: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Ρουμπέν Βέζο (vids)

Νωρίτερα κροατικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο παίκτης θέλει να έρθει στην ΑΕΚ καθώς είναι δυσαρεστημένος στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ λόγω του ότι δεν παίζει στη θέση του (χαφ) αλλά κυρίως ως αριστερό μπακ. Η υπόθεση πάντως δεν έχει κλείσει και όλα είναι ανοιχτά καθώς η διαπραγμάτευση φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως ο Λιούμπισιτς έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό ως το 2027 και φέτος μετράει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ