Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Ρουμπέν Βέζο (vids)

Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Ρουμπέν Βέζο (vids)

Ο Πορτογάλος στόπερ της Λεβάντε Ρουμπέν Βέζο είναι στο προσκήνιο από τους Ισπανούς για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στη μεταγραφική αγορά σύμφωνα με τους Ισπανούς. Και όπως προκύπτει, εμφανίζεται να συζητάει με τη Λεβάντε για την περίπτωση του Ρουμπέν Βέζο. Του κεντρικού αμυντικού της Λεβάντε, ο οποίος μόνο άγνωστη περίπτωση δεν είναι για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Βέζο εμφανίζεται να αποτελεί μία από τις λύσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών, ειδικά από τη στιγμή που ο Τζάκσον Πορόζο θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ώρες. Μάλιστα από την Ισπανία προκύπτει η πληροφόρηση πώς οι συζητήσεις τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό γίνονται μέσω του εκπροσώπου του, Ζόρζε Μέντες.

Το συμβόλαιο του Βέζο με τη Λεβάντε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται διατεθειμένος να πληρώσει ένα ποσό στην ισπανική ομάδα και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Το όνομα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.

Ενώ βρισκόταν και λίστα των Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ για την ενίσχυση στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου. Εφόσον ισχύουν όσα προκύπτουν από την Ισπανία η περίπτωση του ενεργοποιείται. Και δεν αποκλείεται να προκύψουν οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Ο Βέζο είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός στη Λεβάντε. Φέτος έχει καταγράψει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την ισπανική ομάδα, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει συνολικά 165 φορές, έχοντας 3 γκολ και 6 ασίστ απολογισμό. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Βαλένθια (84 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ), τη Γρανάδα (18 ματς) και τη Βιτόρια Σετούμπαλ (14 ματς, 1γκολ, 1ασίστ). Συνολικά έχει 180 παιχνίδια στη LaLiga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ