Επιμένουν στην Κροατία: «Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ για Λιούμπισιτς»

Επιμένουν στην Κροατία: «Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ για Λιούμπισιτς»

Παρά τη διάψευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι Κροάτες συνεχίζουν να εμπλέκουν την «Ένωση» με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τα κροατικά ΜΜΕ επαναφέρουν στο προσκήνιο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, παρά τη διάψευση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σε προηγούμενο δημοσίευμα για τον ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχε πραγματοποιήσει φοβερές εμφανίσεις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον, οι Κροάτες μιλούν ακόμα και για προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και παρουσιάζεται ως αρκετά πιθανή η μεταγραφή του 24χρονου Αυστριακού αριστερού μπακ, που παίζει συχνά και ως χαφ.

Σχετική ανάρτηση του «Balcan Scout» στο twitter αναφέρει:

«Σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Και οι δυο πλευρές είναι αισιόδοξες ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ιστοσελίδα «Germanijak», που αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς θα μπορούσε να φύγει από τη Ντινάμο τις προσεχείς μέρες και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντινάμο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ