ΟΦΗ: Στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ο Ανδρέας Καρώ

ΟΦΗ: Στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ο Ανδρέας Καρώ

Ο Ανδρέας Καρώ βρισκόταν εκτός πλάνων στον ΟΦΗ και ο Κύπριος αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα του Ισραήλ

Ο Ανδρέας Καρώ δεν υπολογιζόταν το τελευταίο διάστημα στον ΟΦΗ και όπως όλα δείχνουν ο Κύπριος αμυντικός θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους Κρητικούς.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν εκτός πλάνων κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου μέσα στο 2024. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 21 Δεκεμβρίου του 2023.

Διαβάστε επίσης: Απίθανα «καρφιά» προς την ΑΕΚ: «Σταμάτησε να πληρώνει μισθούς – Οι οπαδοί της αντιπροσωπεύουν έναν προβληματικό πυρήνα»

Ο Καρώ αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κύπρο και τα όσα αναφέρουν εκεί, ο Κύπριος αμυντικός θα αγωνιστεί στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Όπως φαίνεται οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες  επαφές και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες καθώς το μεταγραφικό παζάρι στο Ισραήλ τελειώνει στις 6 Φεβρουαρίου. Έτσι ο Ανδρέας Καρώ θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ μετά από μόλις  13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ