ΟΦΗ: «Έκλεισε» στην Σαλερνιτάνα ο Πασαλίδης

ΟΦΗ: «Έκλεισε» στην Σαλερνιτάνα ο Πασαλίδης

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ετοιμάζεται να κάνει το άλμα στην καριέρα του αφού έκλεισε η μεταγραφή του από τον ΟΦΗ στην Σαλερνιτάνα.

Καλύτερη εξέλιξη στην καριέρα του δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνει το ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του για να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Σαλερνιτάνα.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο ΟΦΗ και η ομάδα από το Σαλέρνο επί της ουσίας έχουν δώσει τα χέρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και μέσα στην ημέρα πιθανότατα ο Πασαλίδης θα προσγειωθεί στην Ιταλία για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού»

Ο 27χρονος αμυντικός αγωνίζεται στον ΟΦΗ (59 συμμετοχές, 1 γκολ) από το καλοκαίρι του 2021, όταν και αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο έπαιξε για μια τετραετία (98 συμμετοχές, 3 γκολ).

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του ντιλ, με τον Πασαλίδη να ενσωματώνεται άμεσα στις υπηρεσίες του Πίπο Ιντζάγκι στο δύσκολο έργο για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Serie A με 12 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ