Άρης: Με Βέλεθ και αρκετά νέα πρόσωπα για την πρόκριση

Άρης: Με Βέλεθ και αρκετά νέα πρόσωπα για την πρόκριση

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επιστρέφει μετά από τέσσερις μήνες, περίπου, ενώ η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα παραταχθεί με αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να «σφραγίσει» την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο σημερινό (30/1, 19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Ο Άρης θέλει να «σφραγίσει» και επίσημα την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στη σημερινή (30/1, 19.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Φραν Βέλεθ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τέσσερις μήνες, περίπου.

Ουκ ολίγα τα προβλήματα απουσιών για τον Άκη Μάντζιο, που δεν μπορεί να υπολογίζει, μεταξύ άλλων, τους τραυματίες Κουέστα, Φαμπιάνο, Ρόουζ και τον ανέτοιμο Ζουλ, ενώ άφησε εκτός αποστολής, για τους ξεκουράσει, τους Σουλεϊμάνοφ και Οντουμπάζιο.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Πόρτο δίνουν μάχη για κεντρικό αμυντικό»

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με πολλά νέα πρόσωπα, σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ ο Βέλεθ μαζί με τον Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Σαμόρα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ