Οδεύει προς Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ

Οδεύει προς Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ

Ο Ισπανός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ με την μορφή δανεισμού - Τι γίνεται με τους Πέρεθ και Καμπράλ.

Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα και όπως είναι λογικό άπαντες βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Κάτι το οποίο ισχύει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους.

Σε αυτούς που αποχωρούν βρίσκεται ο Πεπ Μπιέλ με τον Ισπανό άσο να συνεχίζει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ με την μορφή δανεισμού (υπάρχει και οψιόν αγοράς). Τον 27χρονο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Πορόζο, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει στην Τουρκία, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχει δείξει και η Μπράγκα.

Διαβάστε επίσης: Το ιδανικό ντεμπούτο: Ο Ράιτ ξεκίνησε με… γκάζια και γέμισε αισιοδοξία τον Ολυμπιακό (vids, pics)

Πέρα όμως από τις παραπάνω αποχωρήσεις ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα και στην ενίσχυση του, με τους Πειραιώτες να έχουν βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Κάρλες Πέρεθ της Θέλτα, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ωστόσο σε πρώτη φάση ο παίκτης εμφανίζεται αρνητικός, μιας και προτιμά να παραμείνει στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Επιπλέον στο… τραπέζι υπάρχει και το όνομα του 25χρονου εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, Καμπράλ ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ