Ολοκληρώνεται του Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ – Οι λεπτομέρειες του deal

Ολοκληρώνεται του Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ – Οι λεπτομέρειες του deal

Ο Πεπ Μπιέλ βρίσκεται στη Γερμανία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Άουγκσμπουργκ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Παίκτης της Άουγκσμπουργκ πρέπει να θεωρείται ο Πεπ Μπιέλ, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος είναι από το πρωί στη Γερμανία, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει τη μετακίνηση του στην Άουγκσμπουργκ, με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Το πάρε-δώσε του Big-5 της Super League: Όλες οι μεταγραφές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη

Ο Μπιέλ έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς του όρους με τη γερμανική ομάδα και παρότι υπήρξε ένα κώλυμα στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων την Τετάρτη, αυτό κάμφθηκε, η Άουγκσμπουργκ ανέβασε την προσφορά της για τον παίκτη και επήλθε συμφωνία, κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το deal.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει δανεικό στην ομάδα της Bundesliga, ενώ θα υπάρχει στη συμφωνία ειδικός όρος για μίνιμουμ αριθμό αγώνων για τον Ισπανό, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Ο Μπιέλ τη φετινή σεζόν δεν έχει παίξει πολύ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς μετράει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχει 2 γκολ και 4 ασίστ με τα ερυθρόλευκα.

Τέλος στη γερμανική ομάδα προπονητής είναι ο Γες Θόρουπ, με τον οποίο ο Μπιέλ έχει καλές σχέσεις και έχουν συνεργαστεί στην Κοπεγχάγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ