Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Νίκος Μπότης

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Νίκος Μπότης

Στον Ολυμπιακό με κάθε επισημότητα ο 20χρονος γκολκίπερ, Νίκος Μπότης.

Σε μια σημαντική κίνηση με φόντο το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν το πρωί της Πέμπτης (1/2) την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Νίκου Μπότη.

Την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν με την φανέλα της Ίντερ, ενώ είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Μονόπολι (τρίτη κατηγορία Ιταλίας).

Διαβάστε επίσης: Οι εμφανίσεις του Καμπράλ στο Κόπα Άφρικα… οδηγός για την συνέχεια στον Ολυμπιακό (pic, vid)

Μάλιστα είχε βρεθεί στον πάγκο των «νερατζούρι» για την αναμέτρηση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπαρτσελόνα στις 4 Οκτωβρίου του 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου γκολκίπερ, Νίκου Μπότη.

Γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 2004 στη Λάρισα όπου και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Γιώργου Πλίτση. Στη συνέχεια πήγε στην ομάδα Αμπελοκήπων Λάρισας και σε μικρή ηλικία πήρε μεταγραφή στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όποτε και πήρε μεταγραφή στην Ίντερ. Με τους Ιταλούς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων με την ομάδα των Κ19, τη σεζόν 2021-22, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ στη Μονόπολι.

Νίκο, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ