Άρης: Ερωτηματικά για το κέντρο της άμυνας ενόψει Πανσερραϊκού

Άρης: Ερωτηματικά για το κέντρο της άμυνας ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Μάντζιος ξεκινάει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σαββατιάτικου (3/2) εκτός έδρας αγώνα στις Σέρρες, τον οποίο δύσκολα θα προλάβει ο Φαμπιάνο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ρόουζ.

Ο Άρης επικεντρώνει την προσοχή του στο εκτός έδρας σαββατιάτικο (3/2) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς θέλει τη νίκη, προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, με το μεγάλο ερωτηματικό να αφορά το κέντρο της άμυνας.

Ο Φαμπιάνο πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει, πλήρως τη διάταση. Ακόμα, αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων παραμένει και ο Ρόουζ. Αν δεν προλάβει ο Γάλλος στόπερ, τότε ή θα ξεκινήσει ως παρτενέρ του Φαμπιάνο ο Βέλεθ, ή ο Οντουμπάζιο.

Διαβάστε επίσης: Οι εμφανίσεις του Καμπράλ στο Κόπα Άφρικα… οδηγός για την συνέχεια στον Ολυμπιακό (pic, vid)

Ο τελευταίος θα είναι μια από τις αρκετές επιστροφές στην ενδεκάδα του Άρη, μαζί με τους Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Μοντόγια, Βερστράτε , Νταρίντα και Κουέστα. Τέλος, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναμένεται να κάνει και ο νεοαποκτηθείς Μπενέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ