Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων ετοιμάζει αρκετές αλλαγές, με τους περισσότερους βασικούς να επιστρέφουν στην ενδεκάδα, στο αυριανό (3/2) παιχνίδι στις Σέρρες.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, στο αυριανό (3/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός, μετά το εκτεταμένο ροτέισον που έκανε στο βασικό σχήμα στο ματς με τη Νίκη Βόλου, θα επαναφέρει τους περισσότερους βασικούς.

Συγκεκριμένα, ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας, σε σύστημα 4-2-3-1. Οι Οντουμπάζιο και Ρόουζ θα επιστρέψουν στην άμυνα, στο δεξί άκρο και στο κέντρο, αντίστοιχα – ο τελευταίος ως παρτενέρ του Φαμπιάνο- ενώ οι Φεράρι και Μοντόγια διεκδικούν τη θέση στο αριστερό.

Διαβάστε επίσης: Το supercomputer βγάζει πρωταθλητή στην Premier League: Οι πιθανότητες για τον τίτλο (pic)

Οι Τζούρασεκ και Βερτσράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά στη μεσαία γραμμή, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο πρπονητής του Άρη θα ανακοινώσει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα συμπεριληφθεί σε αυτήν, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο νεοαποκτηθείς Μπένετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ