Ελίασον: «Θα είναι σκληρή η μάχη μέχρι το τέλος – Έχουμε καλές πιθανότητες για τον τίτλο»

Ελίασον: «Θα είναι σκληρή η μάχη μέχρι το τέλος – Έχουμε καλές πιθανότητες για τον τίτλο»

Το βραβείο του MVP του Οκτωβρίου, αλλά και του Best Goal της 14ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Νίκλας Ελίασον και μίλησε για τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ

Ο Νίκλας Ελίασον παρέλαβε τα βραβεία Stoiximan Player of the Month Οκτωβρίου και Stoiximan Best Goal 14ης αγωνιστικής για το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο εξτρέμ της Ένωσης μίλησε και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση της Super League και φέτος στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος για τον μήνα Οκτώβριο, πετυχαίνοντας παράλληλα και το καλύτερο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελίασον:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα το βραβείο και ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Ευχαριστώ την ομάδα γιατί δουλεύουμε σκληρά. Θα είναι σκληρή η μάχη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά έχουμε μια καλή ομάδα και νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει καλές πιθανότητες για τον τίτλο», δήλωσε ο Σουηδός εξτρέμ της Ένωσης, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε η τουρκική Σάμσουνσπορ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, με την ΑΕΚ, ωστόσο, να αρνείται την παραχώρηση του παίκτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ