Παναιτωλικός: Χωρίς Καπίνο και Φρεντ Ντουάρτε στον Βόλο

Παναιτωλικός: Χωρίς Καπίνο και Φρεντ Ντουάρτε στον Βόλο

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Βόλο χωρίς τους Καπίνο, Φρεντ Ντουάρτε και Μπαλντασάρα

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε σήμερα (02/02) με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο (3/2,17:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι Αγρινιώτες μετά την ιστορική πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να μην έχει πολλά προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης με τους Βολιώτες.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, η ομάδα πλέον είναι πιο δυνατή»

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε τον Στέφανο Καπίνο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής, παρότι αυτός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, στον Βόλο δεν θα ταξιδέψουν ο Φρεντ Ντουάρτε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, αλλά και ο τραυματίας Μπαλντασάρα που δεν έχει επανέλθει ακόμα.

Αντιθέτως, στην αποστολή του Παναιτωλικού είναι οι: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς και Λιάβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ