Καρβαλιάλ: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, η ομάδα πλέον είναι πιο δυνατή»

Καρβαλιάλ: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, η ομάδα πλέον είναι πιο δυνατή»

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Super League έχουν επικεντρωθεί πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η ομάδα του έχει αυτοπεποίθηση, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Πόσο πιθανό είναι να δούμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα playoffs. Τι λέει το πρόγραμμα και οι αριθμοί

«Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το διαφορετικό να περιμένουμε συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα πρόσφατα ντέρμπι:

Θα μιλήσω από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η διαφορά που έχει αυτό το ντέρμπι με τα προηγούμενα είναι ότι πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες φορές ήρθαμε ισόπαλοι σε δύο πολύ ισορροπημένα παιχνίδια. Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.

Για το αν ο θεωρεί «τελικό»:

Όχι είναι σημαντικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθοριστικό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Για το αν πονοκεφαλιάζει για την ευρωπαϊκή λίστα:

Υπάρχει ένας πονοκέφαλος με την έννοια πως πρέπει να διαλέξω αυτή τη στιγμή. Όμως πρόκειται για έναν καλό πονοκέφαλο όταν πρόκειται να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές λύσεις. Κακός πονοκέφαλος είναι όταν δεν έχεις λύσεις. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η ομάδα είναι πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική, έχει περισσότερες λύσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις δείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ