Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μενέντες (pic)

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μενέντες (pic)

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σόναταν Μενέντες, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

Η Κηφισιά συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της προκειμένου να φανεί όσο το δυνατόν πιο δυνατή στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σόναταν Ντιέγκο Μενέντες, ο οποίος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στους κίτρινους, στους οποίους κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Η λίστα του Καρβαλιάλ για την Ευρώπη: Γιατί Κάρμο και Όρτα είναι σίγουροι. Ανοιχτή μια θέση για Τσικίνιο και Ναβάρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Ο Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Τσατσαρίτα Τζούνιορς, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Όσα σπουδαία πέτυχε με τον σύλλογο της πατρίδας του έφεραν τη μεταγραφή στη Σεβίλλη το 2012.

Με τη β’ ομάδα της Σεβίλλης κατέγραψε 56 συμμετοχές πριν επιστρέψει στην Τσατσαρίτα Τζούνιορς. Το 2016 μετακόμισε στην Ταγιέρες, στην οποία είχε μια γεμάτη διετία με 31 συμμετοχές και 10 γκολ στην Primera Division της Αργεντινής.

Όσα σπουδαία πέτυχε με την Ταγιέρες έφεραν τη μεταγραφή στην Ιντεπεντιέτε, η οποία δαπάνησε το ποσό των 2.4 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει. Εν συνεχεία αγωνίστηκε, ως δανεικός, στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ και, ξανά, την Ταγιέρες.

Το 2021 βρέθηκε στο MLS με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ. Το 2022/23 αγωνίστηκε για έξι μήνες στη Βελέζ Σάρσφιλντ και άλλους έξι στη Νιουελς Ολντ Μπόις, πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 22 φορές σε Stoiximan Super League, Κύπελλο Ελλάδας Betsson και Europa Conference League.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ