Γκαρσία: «Οι διαιτητές διακόπτουν πολλές φάσεις και δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ρυθμό»

Γκαρσία: «Οι διαιτητές διακόπτουν πολλές φάσεις και δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ρυθμό»

Για μια ακόμη φορά παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Πάμπλο Γκαρσία, που τόνισε επίσης ότι ο Πανσερραϊκός άξιζε τη νίκη κόντρα στον Άρη

Με τον Κόστα Άλεξιτς να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σοκάροντας τον Άρη.

Μετά το τέλος του ματς, νέα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία, η οποία, όπως τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός, δεν αφήνει τον Πανσερραϊκό να βρει ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρσία:

«Θεωρώ πως κάναμε ένα παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το θέμα είναι πως οι διαιτητές μας διακόπτουν πολλές φάσεις και δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ στα τελευταία λεπτά, σήμερα σκοράραμε εμείς στο τέλος.

Είναι κρίμα γιατί θεωρώ πως έπρεπε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είναι σημαντικός όμως και ο βαθμός, βελτιωθήκαμε αμυντικά, δουλεύουμε πολύ. Στο γκολ που δεχτήκαμε δεν είχαμε καλή αντίδραση, αλλά σε γενικές γραμμές αντιδράσαμε καλά, φτιάξαμε ευκαιρίες για γκολ.

Εμείς έχουμε τώρα μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας να μας βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ