ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2: Απόδραση από την Κρήτη για τους φιλοξενούμενους

ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2: Απόδραση από την Κρήτη για τους φιλοξενούμενους

Η Κηφισιά πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ (2-1) και συνεχίζει την «μάχη» της για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Δύο γκολ πέτυχε ο Οζέγκοβιτς (10', 64'), μείωσε ο Αποστολάκης στο 71'.

Η Κηφισιά πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ (2-1) και συνεχίζει την «μάχη» της για την παραμονή της στην Stoiximan Superleague. Δύο γκολ πέτυχε ο Οζέγκοβιτς (10′ πεν., 64′) για τους φιλοξενούμενους, ενώ μείωσε ο Αποστολάκης στο 71ο λεπτό.

Η Κηφισιά μπήκε με το πόδι στο… γκάζι στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Ο Ματέους Σάντος έκανε μία εξαιρετική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, πάτησε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπρεσάν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Οζέγκοβιτς ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τη συμπλήρωση 10 λεπτών.

Διαβάστε επίσης: Το… κάτι παραπάνω που περιμένει απόψε ο Καρβαλιάλ

Στο 33ο λεπτό, Μπρεσάν και Σάντος βρέθηκαν στο έδαφος μετά από μεταξύ τους μονομαχία. Ο αμυντικός του ΟΦΗ πρόλαβε να διώξει και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πόδι ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, ο οποίος πονάει επίσης. Τρία λεπτά μετά, ο Μπρεσάν δίνει τη θέση του στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και την κατοχή της μπάλας, με την Κηφισιά να απειλεί μέσα από αντεπιθέσεις.

Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 64ο λεπτό. Ο Σάντος κέρδισε την μπάλα από τον Λάρσον, η μπάλα έφτασε στον Μενέντες, ο οποίος ταλαιπώρησε την άμυνα του ΟΦΗ, έκανε το γέμισμα και ο Οζέγκοβιτς ελεύθερος σκόραρε για το 0-2 της Κηφισιάς.

Η αντίδραση του ΟΦΗ ήρθε στο 71ο λεπτό. Οι Κρητικοί μειώνουν στο σκορ με τον Αποστολάκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο νεαρός παίκτης με την πλάτη στο πρώτο δοκάρι βρήκε την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του.

Τέσσερα λεπτά μετά, οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Κηφισιάς, ο Τοράρινσον σούταρε αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε, με το ματς να βρίσκει νικήτρια την Κηφισιά και να φεύγει  με 3 σημαντικούς βαθμού ςαπό την Κρήτη.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (67′ Νέιρα), Θοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν (37′ Λαμπρόπουλος), Γκαγιέγος, Μεγιάδο (53′ Μπάκου), Ριέρα (53′ Φελίπε), Τοράλ (46′ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (91′ Λαντρ), Τεσέιρα, Μιλίσεβιτς, Βαφέας, Σολόα (91′ Κανατζίγια), Μενέντες (77′ Μποτία), Κρισιούμα, Μπιφουμά (61′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ