Μουργκ: «Χαρούμενος που θα μείνω σε αυτό το υπέροχο κλαμπ»

Μουργκ: «Χαρούμενος που θα μείνω σε αυτό το υπέροχο κλαμπ»

Ο Τόμας Μουργκ μετά την επισημοποίηση του νέου του συμβολαίου έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ μέσα από το μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δικεφάλου

Εδώ και λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης για επιπλέον 2 χρόνια, με προοπτική επέκτασης για ακόμη μία σεζόν.

Ο 29χρονος άσος την τρέχουσα σεζόν είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς μετράει εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 29 συμμετοχές, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Η… απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν για το πρόγραμμα της Basket League (pic)

Ο Μουργκ μέσα από τα social media του Δικεφάλου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του που θα συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα.

«Είμαι περήφανος που μπορώ να σας ανακοινώσω επίσημα πως ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω σε αυτό το υπέροχο κλαμπ για τα επόμενα χρόνια. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πετύχουμε τους στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν. Σας εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να σας δω όλους σύντομα στο γήπεδο», ήταν το μήνυμα του Τόμας Μουργκ στους φίλους του ΠΑΟΚ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ