Άρης: Αγώνας δρόμου ενόψει Παναιτωλικού για Φαμπιάνο

Άρης: Αγώνας δρόμου ενόψει Παναιτωλικού για Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας σαββατιάτικο (10/2) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και προσπαθεί να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου (13/2) στο Αγρίνιο.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Φαμπιάνο για τη σαββατιάτικη (10/2) αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ενώ ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου (13/2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Τη συγκεκριμένη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ενώ σε καμία περίπτωση ο Άκης Μάντζιος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Φαμπιάνο, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, υπό τον φόβο πιθανής υποτροπής, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Το μέλλον του Θρύλου είναι εδώ: Η Κ19 του Ολυμπιακού απέναντι στην Ιντερ για το Υouth League (vids, pics)

Από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα απουσιάσει, πιθανότατα και ο ανέτοιμος Ζουλ, καθώς και ο Οντουμπάζιο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει τους Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ, με τους δυο τελευταίους να έχουν ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ