«Η νέα και εξωτική περιπέτεια του Μεντιλίμπαρ»

«Η νέα και εξωτική περιπέτεια του Μεντιλίμπαρ»

Η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» σχολίασε την επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

Τις βαλίτσες του για την Αθήνα ετοιμάζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως ανέφεραν χτες δημοσιεύματα στην Ισπανία, με τον Βάσκο τεχνικό να αναμένεται το προσεχές Σάββατο (10/2) στην χώρα μας.

Μάλιστα, η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» σχολίασε την επιλογή του Μεντιλίμπαρ να έρθει στην Ελλάδα ως «νέα και εξωτική περιπέτεια» και κάνει μία μικρή καταγραφή της καριέρας του 63χρονου τεχνικού, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι με τη Σεβίλλη το Europa League, ενώ παράλληλα γίνεται και αναφορά στους παίκτες που θα βρει ερχόμενος στον Πειραιά και είναι γνωστοί στον κόσμο του ισπανικού ποδοσφαίρου (Ιμπόρα, Βέζο, Γιόβετις, μεταξύ άλλων).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η κριτική τον κάνει καλύτερο

Χτες (9/2) η «Relevo» ανέφερε ότι ο Μεντιλίμπαρ θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «10», το οποίο ανέφερε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει νέος προπονητής στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως, από σήμερα τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αναλαμβάνει ο τεχνικός της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κα θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ