Άρης: Με Ντουκουρέ, χωρίς Φεράρι και με τις γνωστές απουσίες στα Ιωάννινα

Άρης: Με Ντουκουρέ, χωρίς Φεράρι και με τις γνωστές απουσίες στα Ιωάννινα

Ο Ιβοριανός μέσος επέστρεψε στην αποστολή του αυριανού (10/2) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε τον Αργεντινό αριστερό μπακ, τον τιμωρημένο Μοντόγια καθώς και τους ανέτοιμους Φαμπιάνο και Ζουλ.

Χωρίς τον Φεράρι η αποστολή του Άρη, για τον εκτός έδρας αυριανό (10/2) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης στο «Δασυγένειο». Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έμεινε εκτός, όπως και ο Μοντόγια, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Δεν υπολογίζονται και οι ανέτοιμοι Φαμπιάνο και Ζουλ, που προέρχονται από τραυματισμούς. Αντίθετα, για δεύτερο σερί ματς συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή ο Μπένετ, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό ματς, ενώ επέστρεψε και ο Ντουκουρέ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ δεν φοράει κοστούμια, δεν έχει social, δεν είναι… social, είναι old school, κρυστάλλινος και κυρίως, προπονητής

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Durasek, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Montoya (τιμωρημένος), Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Ferrari, Rupp, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ