Το συγκινητικό «αντίο» του Μοχαμάντι στην ΑΕΚ (pic)

Το συγκινητικό «αντίο» του Μοχαμάντι στην ΑΕΚ (pic)

O Mιλάντ Μοχαμάντι με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί εδώ και μερικές εβδομάδες ο Μιλάντ Μοχαμάντι, με τον Ιρανό αριστερό μπακ να συνεχίζει την καριέρα του στην τουρκική Αντάνα Ντεμίρσπορ. Ο 30χρονος διεθνής άσος αποχωρεί από τους κιτρινόμαυρους μετά 2,5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο με απολογισμό 56 παιχνίδια, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Μοχαμάντι με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε άπαντες στον οργανισμό της «Ένωσης» λέγοντας με τον δικό του τρόπο «αντίο» στην ομάδα με την οποία κατέκτησε το νταμπλ την περσινή σεζόν, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να απαντά ευχαριστώντας τον, όπως και πολλοί από τους πρώην πλέον συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες Ολυμπιακού και ΟΦΗ τίμησαν τα θύματα της Θύρας 7 (pics)

Η ανάρτηση του Μιλάντ Μοχαμάντι:

«Αγαπητή οικογένεια της ΑΕΚ,

Όταν σκέφτομαι την Αθήνα, η καρδιά μου βάφεται κιτρινόμαυρη. Με κάνατε να νιώσω σαν το σπίτι μου στην όμορφη πόλη της Αθήνας. Πετύχαμε σπουδαία πράγματα μαζί, συνέχεια έδινα τα πάντα για τον κόσμο αυτής της υπέροχης ομάδας.

Εύχομαι τα καλύτερα για τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και πάνω από όλα για τους οπαδούς! Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά και τα μάτια μου γεμάτα δάκρυα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά προς ώρας αντίο. Σας ευχαριστώ για όλα!

Μιλάντ Μοχαμάντι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ