Συλαϊδόπουλος: «Η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά, ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή»

Συλαϊδόπουλος: «Η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά, ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά, βγάζοντας στο γήπεδο όσο είχαν δουλέψει στην προηγούμενη προπόνηση

Ο Ολυμπιακός, υπό το βλέμμα του νέου του προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League, πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος για τα πλέι-οφ του Europa Conference League, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Ερυθρόλευκων, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, στάθηκε στα οφέλη που μπορεί να έχει η ομάδα του από αυτή τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπιακός – ΟΦΗ 4-0: Θρύλος ξανά, τεσσάρα και τώρα… Φερεντσβάρος

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος:

«Αυτό που ζητήσαμε και από την αρχή κάναμε. Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, για μένα αυτό ήταν από το πιο σημαντικό, να κρατήσουμε λίγο την ισορροπία γιατί αυτό ήταν το στοιχείο που δουλέψαμε περισσότερο την μία προπόνηση που κάναμε, το να έχουμε καλή ισορροπία στις μεταβιβάσεις και την επιθετικότητα που θέλαμε. Να είμαστε και στις φάσεις της κατοχής και της μη κατοχής. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά, ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή, την αγωνιστικότητα και την αυταπάρνηση που έβγαλαν, ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ