ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα…

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Σε ένα κάκιστο ματς ποιοτικά, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0), για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Superleague

Ο Άρης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στα Γιάννενα και ήρθε ισόπαλος δίχως σκορ με τον τοπικό ΠΑΣ (0-0), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε το μυαλό της στον ημιτελικό του Κυπέλλου την Τρίτη (13/2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε ένα ματς όπου παίζεται η μισή χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Ανέβηκε ξανά πρώτη με «τριάρα» η Λίβερπουλ (3-1) – Λύτρωσε στις καθυστερήσεις την Τότεναμ ο Τζόνσον (2-1)

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τους Ηπειρώτες έπειτα από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Άρης παραμένει 5ος με 35 βαθμούς και ο ΠΑΣ τελευταίος με 13 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα αρκετά κακό, χωρίς τη μεγάλη φάση από κάποια από τις δύο ομάδες.

Στο 47′ ο Ροσέρο έκανε την σέντρα αλλά ο Κοντε δεν εκτίμησε σωστά τη φάση με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 51′ το τακουνάκι που επιχείρησε εντός περιοχής κατέληξε στον Κουέστα. Στο 84’ ο Νάγκι έκανε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις του παιχνιδιού με το γυριστό σουτ του Μανού Γκαρθία και δεν ανησύχησε σε κεφαλιά του Μπράμπετς στην εξέλιξη της φάσης.

Τίποτα περισσότερο, με το 0-0 να είναι απόλυτα δίκαιο με βάση την εξέλιξη του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Ζόρντι, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Ντουκουρέ, Μπένετ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μπράμπετς, Φατόρε, Φετφατζίδης, Τζούρασεκ, Οντουμπάτζο, Ρόουζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ