Πετράκης: «Μπράβο στα παιδιά για τον τρόπο που παίξαμε»

Πετράκης: «Μπράβο στα παιδιά για τον τρόπο που παίξαμε»

Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Παναιτωλικού εμφανίστηκε από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του αν και είχαν να διαχειριστούν αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο Παναιτωλικός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρομήτου (1-0) στην μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και πλέον οι Αγρινιώτες στρέφουν την προσοχή τους στον προσεχή πρώτο ημιτελικό με τον Άρη (13/2).

Ο Γιάννης Πετράκης, μετά την νίκη των «καναρινιών» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο που έπαιξαν αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα και τόνισε την σημασία που έχει αυτό το τρίποντο για τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Στο Καραϊσκάκη ο Mεντιλίμπαρ και οι βοηθοί του (vid+pics)

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Πετράκης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο Καρέλης, τον χρειαζόμαστε. Εύχομαι να είναι η αρχή για να έρθουν άλλα. Με τις συνθήκες που βρεθήκαμε με 10 παίκτες θέλω να πω μπράβο στα παιδιά για τον τρόπο που παίξαμε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αν και ο Ατρόμητος είχε την κατοχή. Αυτό που έχω πει είναι ότι κοιτάγαμε το σημερινό ματς. Εμείς θα παλέψουμε για τα όσα μπορούμε να κάνουμε με τα δεδομένα που έχουμε, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό του κυπέλλου, αλλά δε θα είχε νόημα αν δεν είχαμε πάρει κάτι θετικό σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ