Παναθηναϊκός: Χωρίς Τσέριν, Ιωαννίδη και Τζούρισιτς κόντρα στην Λαμία

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τσέριν, Ιωαννίδη και Τζούρισιτς κόντρα στην Λαμία

Χωρίς τους Τσέριν, Ιωαννίδη και Τζούρισιτς θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στην Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στην Λαμία (17/2, 20:30), για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο Κορωπί με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης αποστολή 23 ποδοσφαιριστών για το συγκεκριμένο ματς. O Toύρκος προπονητής έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί, αφού εκτός έμεινε ξανά ο ανέτοιμος Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος ωστόσο ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς που συνέχισε με τη θεραπεία του.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Αταμάν: «Μην παίζετε streetball, παίξτε μπάσκετ» (vid)

Μεταξύ άλλων, στην 23αδα δεν συμπεριλήφθηκε και ο Άνταμ Τσέριν, προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (21/2) στη Λεωφόρο. Στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ, θυμίζουμε ότι δεν βρίσκεται ούτε ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρησης της περασμένης Τετάρτης στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ