Άρης:  Με χαφ τον Βέλεθ, επιστροφή Φεράρι και βασικό τον Μπένετ στο Περιστέρι

Άρης: Με χαφ τον Βέλεθ, επιστροφή Φεράρι και βασικό τον Μπένετ στο Περιστέρι

Ο Ισπανός θα είναι ο παρτενέρ του Νταρίντα στη μεσαία γραμμή, ο Φεράρι επιστρέφει στην ενδεκάδα και ο νεαρός Κοσταρικανός ξεκινάει βασικός, στον σημερινό (17/2, 19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Άκης Μάντζιος επιφύλαξε έκπληξη, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού (17/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, καθώς διατήρησε τον Βέλεθ, θα τον χρησιμοποιήσει, όμως στα χαφ. Ακόμα, επιστρέφει στο βασικό σχήμα και ο Φεράρι, ενώ ξεκινάει στην ενδεκάδα και ο Μπενέτ.

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Μετά τους ξεναγούς και τους λογιστές, να κι η μπαλαδόφατσα

Οι Βέλεθ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μπένετ στην αριστερή, ενώ ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Φετφατζίδης, Πάρδο, Σαβέιρο, Σαμόρα, και Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ